EXCLUSIEF GRATIS KIJKEN
Maar twee weken geldig

In samenwerking met de International Coalition to End Organ Pillaging in China, is de online versie van de veelvuldig bekroonde documentaire, "Hard To Believe", gedurende twee weken gratis beschikbaar voor uw organisatie en haar leden. 

Als u een toegangscode heeft ontvangen, kunt u onderstaande instructies volgen:

  1. Klik op de "RENT" knop in de onderstaande video (er worden geen kosten berekend)
  2. Kies de optie: "APPLY PROMO CODE"
  3. Vul de code in die u ontvangen heeft. U dient zich aan te melden bij Vimeo om de code te kunnen gebruiken, dit werkt eenvoudig en is gratis. (Er wordt enkel naar uw naam en email gevraagd. U wordt NIET toegevoegd aan een emaillijst). Vimeo steunt onafhankelijke filmmakers, daarom kiezen wij voor dit platform

VRAAG TOEGANG voor uw organisatie om te kijken

Mocht u na het zien van de film iets willen betekenen, overweeg dan 1 van de volgende acties:

  • Dien een openbare verklaring in namens uw organisatie of uzelf om bij uw regering en internationale organisaties - zoals de Wereldgezondheidsorganisatie en de Verenigde Naties - erop aan te dringen actie te ondernemen. Wij plaatsen de verklaringen op de EOP-website en maken er gebruik van om te pleiten voor wetswijzigingen en verder onafhankelijk onderzoek naar het Chinese transplantatiesysteem. (Bekijk voorbeeld verklaringen)
  • Steun de International Coalition To End Organ Pillaging in China (EOP) door samenwerkingspartner van EOP te worden. Samenwerkingspartners helpen bij specifieke projecten, indien zij beschikbaar zijn en het project bij hun interesses en vaardigheden past.  
  • Geef ons aanbod om de documentaire te zien door aan andere individuen of organisaties waarmee u verbonden bent. Zij hoeven ons alleen maar te contacteren om een privé-link en ontvangen dan een toegangscode voor hun organisatie.  
  • Kom meer te weten en lees de onderzoeken en artikelen van media en academici.
  • Praat erover met collega's en vrienden. Dit kan uiteindelijk de stilte doorbreken en overheden aanmoedigen actie te ondernemen. 

Buy the "Hard To Believe" DVD

Host a screening of "Hard To Believe"

Support the Film Outreach Campaign